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Sweet and Salty

"Hand made recipes with love from my kitchen to yours."

Sweet and Salty

"Hand made recipes with love from my kitchen to yours."

Protein coconut crepes

Para a receita de hoje deixo vos os meus crepes preferidos para o pequeno-almoço.

Crepes proteicos? Ao pequeno-almoço ? 

Parece estranho não parece? Mas garanto que é possível! Estes crepes prometem fazer as delicias dos vossos pequenos-almoços e garanto que não se vão arrepender de provar...

Querem ver?

 

IMG_3839.JPG

 

Ingredientes:

  • 30g de farinha de arroz (pode substituir por outra da vossa preferência)
  • 1 colher de sopa de farinha de coco 
  • 100 ml de leite de coco (pode substituir por outro da vossa preferência) 
  • 1 ovo
  • 1 colher de sopa de sementes de chia
  • adoçante (a gosto)
  • queijo quark
  • fruta (a gosto)

 

Modo de preparação:

Comece por misturar o leite, o ovo, e o adoçante até se dissolver por completo.

De seguida peneire as farinhas e envolva aos poucos com o preparado anterior.

Acrescente por último as sementes de chia.

Coloque um pouco de óleo de coco numa frigideira anti-aderente, verta 1/4 da massa e retire quando estiver dourada de ambos os dados (rende aproximadamente 4 crepes).

Antes de servir recheie com um pouco de queijo quark e fruta a gosto e depois já sabe, é só deliciar-se sem culpas.

 

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For today's recipe I leave you my favorite crepes for breakfast.

Protein crepes? For breakfast?

It seems weird does it? But I assure you it is possible! These crepes promise to delight your breakfast and i guarantee that you will not regret to prove them ...

Want to see it?

 

IMG_3842.JPG

 

Ingredients:

  • 30g rice flour (can substitute with another choice of your)
  • 1 tablespoon of coconut flour
  • 100 ml coconut milk (can substitute with another choice of your)
  • 1 egg
  • 1 tablespoon of chia seeds
  • sweetener (to taste)
  • quark cheese
  • fruit

 

Preparation:

Start by mixing milk, egg and sweetener until it dissolves completely.

Then sift flour and wrap gradually with the previous prepared.

Add last the chia seeds.

Put a little coconut oil in a non-stick pan, pour 1/4 of the dough and remove when golden on both data (yields approximately 4 crepes).

Before serving fill with a little bit of quark and fruit to taste and then you know, just enjoy yourself without guilt.

 

 

 

 

 

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